Medior Creatief Team

Apply now

Creatief Team

Dagelijks omringd worden door gedreven en creatief talent? Werken voor grote merken als Dirk van den Broek en Sky Radio? Jezelf ontwikkelen op het gebied van reclame, content, storytelling en meer? Meevaren op de legacy van een bureau dat bestaat sinds 1963? 

Klinkt bovenstaande goed? Solliciteer dan nu.

 Lees wel even wat je precies moet doen voordat jullie bij ons beginnen te werken met uitzicht op het IJ. 

FULL-TIME · AMSTERDAM

To(tal) Do List:
- Reclame, content, storytelling, video, digital en social; wat de uitdaging ook is, jullie komen met originele en strategisch kloppende concepten die het verschil kunnen maken voor uiteenlopende interessante merken zoals Dirk van den Broek supermarkten, Digidentity, Ministerie van I&W en Sky Radio
- Binnen een team van strategen, copywriters, developers, artdirectors en designers zijn jullie altijd op zoek naar ‘the big idea’. Ongeacht de grootte van de opdracht.

Het ‘Total plaatje’, jullie:
- zoeken een fulltime baan
- hebben minimaal 3 jaar werkervaring in reclame en/of content- marketing
- bedenken top ideeën, in onze ogen betekent dat creatief én doeltreffend
- zijn ambitieus, voor jezelf en dus voor klanten
- kunnen goed omgaan met deadlines
- hebben een relevant portfolio waar jullie trots op zijn. We gaan niet alleen op jullie mooie ogen af natuurlijk
- zijn opgegroeid met social en online, voor jullie is dat vanzelfsprekend
- focus ligt op campaigning maar jullie interesse is breed
- jullie houden van hard werken maar weten ook hoe je succes moet vieren

Wat bieden wij?
- Veel zelfstandigheid, 40 uur per week
- Contract voor (on)bepaalde tijd
- Een marktconform salaris
- 26 vakantiedagen
- Pensioenopbouw
- Een leerzame functie binnen een enthousiast en informeel team bij een ambitieus bureau waar heel veel verschillende disciplines samen totaalconcepten voor klanten bedenken

Wie is jouw nieuwe werkgever?
Total Design is creatief collectief dat sinds 1963 design inzet om bedrijven te laten groeien. Daartoe werken strategen, designers, developers, artdirectors en copywriters in speciale klantenteams met elkaar samen. Het credo is: ‘we seek beauty, we mean business’. Het moet niet alleen mooi zijn, het moet business-wise ook werken.

Total Design is bekend van werk voor onder andere Dirk, Talpa, HEMA, Nationale Nederlanden, De Nederlandsche Bank, Van Gogh Museum, DPG Media, Radboud Universiteit en NPO. Overheidsinstanties zoals de gemeenten Utrecht, Rotterdam en Amsterdam en non-profits zoals de Hartstichting en de Hermitage in Amsterdam completeren het kleurrijke klantenbestand.

Solliciteren
Spreekt bovenstaande aan? Kom maar op dan! Stuur ons een korte motivatie, portfolio(‘s), Cv’s of uitgebreide LinkedIn profielen. Mail voor 26 februari 2020 naar eric@totaldesign.com.

Ken jij iemand perfect voor deze job? Breng ons dan in contact! Als het klikt, dan belonen wij je inspanning graag. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.